Ehandel

Att lyckas med ehandel

Att börja med ehandel är rätt enkelt, de krävs inte så mycket kunskap att dra igång än första webbutik. Problemet är att driva en lönsam ehandelsverksamhet. Stora jättar som CDon eller Zalando kan inte ens i denna dag ännu påvisa vinst i deras verksamhet, de spelar med lånade pengar. För att lyckas krävs de att man har stenkoll på vad varje satsad krona ger tillbaka, annars rinner pengarna snabbt iväg. Vi har själva gjort en massa misstag och bl.a betalt än massa pengar till Google utan att riktigt förstå vad man fått tillbaka. Det fina med ehandel är att man kan mäta i detalj (gäller inte all typ av internetmarknadsföring) och följa med vad ens investerade pengar ger tillbaka i sälj.

För att lyckas krävs det inte bara att man har koll på sina utgifter, man skall även kunna bygga upp än affärsmodell där alla komponenter fungerar utan problem. Det gäller att ha koll på allt från betalning till att produkten skickas. Det gäller att spara tid och minimera misstag. För att göra detta gäller de att automatisera och optimera flöden. De gäller att ens grund är byggd för tillväxt och att affärsmodellen fungerar.

Vi har sysslat med ehandel i mer än 5 år och vi har under åren vart med och startat upp över 5 olika webbutiker och varit involverade i fler olika konsultuppdrag. Under denna resa har vi sett de mesta och gjort flera misstag som jag hoppas ni skall slippa att göra. Under alla desa år har vi lärt oss de mesta som rör ehandel och kan därmed säga att vi kan ehandel.

De tjänster vi erbjuder inom ehandel är att vi gärna investerar eller blir delägare i en befintlig ehandelsverksamhet där vi tillsammans ser till att verksamheten växer kraftigt.

Vi kan även stå till hjälp med råd och tips, är det något vi känner att vi inte behärskar fullt ut kan vi leda er till en expert inom just detta område som kan hjälpa er vidare.

Vi tror att ehandeln kommer växa kraftigt i framtiden ännu, trots den tuffa konkurrensen!

Arbetsmetoder i vår ehandelsverksamhet

Vi är öppen för olika sätta att arbeta med ehandel tillsamans med er. Vi investerar eller blir gärna delägare i en befintlig ehandelsverksamhet där vi tillsammans ser till att verksamheten växer kraftigt. Detta är en affärsmodell vi i huvudsak har jobbat de senaste åren. Dock slänger vi oss inte in i alla projekt, utan naturligtvis skall där även finnas förutsättningar för att få verksamheten att växa i framtiden. Det andra alternativet är att vi säljer konsulttjänster till er och vi debiterar er för arbetet vi gör till er. Vi är även öppna för att diskutera andra typer av samarbeten, ta kontakt så diskuterar vi mera.

Kolla gärna närmare in våra referenser och projekt vi arbetat med tidigare.